Lėtinio otito (išorinės ausies uždegimo) tyrimas

Preliminarūs priešuždegiminės, antioksidantų dietos rezultatai ir 30 šunų, sergančių lėtiniu išoriniu otitu (otitis externa), įvertinimas.

Santrauka


Šio klinikinio tyrimo tikslas buvo įvertinti galimą specifinio funkcinio maisto vaidmenį palengvinant 30 suaugusių šunų lėtinio abipusio ausies uždegimo (otitis externa) klinikinius simptomus (ausies kanalo užkimšimas, paraudimas, tūris ir nemalonus kvapas).
30 skirtingų veislių šunų (vidutinis amžius ± SEM; 6,03 ± 0,15 metų ir vidutinis svoris ± SEM; 32,01 ± 1,17 kg; 53,3% patinų, 46,6% kalių) su akivaizdžiais lėtinio klinikinio otito simptomais buvo suskirstyti į dvi grupes ir 90 dienų atsitiktinės atrankos būdu gavo arba funkcinį pašarą (ND grupė), arba standartinį pašarą (SD grupė). Visais atvejais buvo naudojamas vietinis simptominis gydymas. Funkcinis maistas, turintis priešuždegiminį ir antioksidacinį poveikį, žymiai sumažino visų simptomų intensyvumo vidurkį jau po 90 dienų funkcinio maisto vartojimo.(P <0,0001). Tik poveikis Malassezia pachydermatis infekcijai buvo nereikšmingas.
Mūsų tyrimo rezultatai yra vieni iš nedaugelio, pagrįstų įrodymais ir patvirtinančių komercinių funkcinių pašarų efektyvumą kartu su gydymu vaistais, siekiant palengvinti išorinės ausies uždegimo simptomus. Šis tyrimas parodo naujas išorinio otito klinikinio gydymo galimybes, parodydamas specialios dietos ir vaistų derinio veiksmingumą.

 

Nuoroda į straipsnį

 

Senesni įrašai
Naujausi įrašai
Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar