ActiWet linija

FORZA10 ACTIWET linija buvo sukurta naudoti atskirai arba kartu su FORZA10 ACTIVE linijos sausais ėdalais, priklausomai nuo individualių augintinių poreikių. Tos pačios naudingos ACTIVE linijos savybės buvo išsaugotos ir ACTIWET konservų linijoje. Kaip ir ACTIVE linija, ACTIWET linija yra sukurta tam, kad išspręstų dažniausiai pasitaikančius kačių ir šunų sveikatos sutrikimus. Tik šiuo atveju ėdalo forma – konservai. Sauso ir šlapio ėdalo derinys yra geriausias variantas sveikai augintinių mitybai. Šios linijos ėdalai skiriasi nuo kitų rinkoje esančių ėdalu tuo, kad gamybai naudojamos švariausios žaliavos iš Islandijos. Ėdalų sudėtyje vienas baltymų šaltinis: iš laukinių žuvų arba iš laisvėje išaugintų gyvūnų mėsos.

ISLANDIJA: ŠVARI OAZĖ

Islandija – užšalusi, bet klestinti sala, įsikūrusi Atlanto vandenyno šiaurinėje dalyje, toli nuo bet kokio pramoninio užterštumo: jos švarūs ir krištoliniai vandenys knibždėte knibžda įvairiausių rūšių žuvų, o turtingose ganyklose glaudžiasi laisvėje laikomi gyvūnai. Pagarba gamtos ritmui ir gamyba iš atsinaujinančių šaltinių yra šios nuostabios šalies pagrindinis sėkmės raktas. Būtent todėl, FORZA10 du padalinius pastatė Islandijoje, šalia laukinių ganyklų bei šviežios žuvies uostų. Būtent čia FORZA10 gamina konservus ir skanėstus.

INTEGRUOTA MITYBOS PROGRAMA I.N.P. FORZA10 MENIU
Į šiuolaikinę augintinių mitybą labai svarbu įtraukti tiek sausą, tiek šlapią ėdalą, tačiau skanėstai atlieka ne mažiau svarbų vaidmenį keturkojų mityboje. Nors jie yra traktuojami kaip malonus užkandis jūsų augintiniui, bet taip pat jie yra naudingi augintinio sveikatai. Nereikia nuvertinti skanėstų svarbos, todėl, kad įprastai jų sudėtyje yra mėsos ir kaulų, kurie yra užteršti oksitetraciklinu, kurio toksiškumas yra žinomas kaip vienas esminių faktorių, sukeliančių gyvūnų sveikatos sutrikimus, tokius kaip: niežulys, dėmės ant kaklo ar nugaros, pleiskanos, pilvo pūtimas ir viduriavimas. Svarbu paminėti, kad mūsų skanėstai yra pagaminti iš švarių ir aukštos kokybės žaliavų, sinergetiškai veikia su kitais FORZA10 ėdalais.

TRYS SVARBIAUSI ASPEKTAI
Ÿ Naudoti ribotą kiekį žaliavų, neturinčių toksiškų, farmakologinių ir cheminių medžiagų likučių, taip sumažinant maisto netoleravimo ir alergijų riziką.
Ÿ Derinti šlapią ir sausą ėdalą, siekiant subalansuoti vandens suvartojimą ir sumažinti šlapimo takų sutrikimų riziką.
Ÿ Gaminti konservus ir skanėstus iš Islandijoje gautų žaliavų, kurios yra švarios ir neužterštos.

Senesni įrašai
Naujausi įrašai
Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar