Radome sprendimą viduriuojantiems šunims

Mopsų veisėja Milana Daukšienė (veislynas "Saulės Simfonija"):

Šunis veisiu jau 15 metų, veislyne auga šunys nuo 11 mėnesių iki 15 metų. Kelis mano auginamus senjorus vargino epizodinis viduriavimas. Veterinarijos klinikoje buvo atlikti reikalingi tyrimai, tačiau kartais problema užklupdavo, augintiniai buvo vangesni, silpnesni nei įprastai, buvo rūpesčio ir mums - šeimininkams, šuneliai kartais nespėdavo iki lauko išeiti atlikti savo „reikalų". Pradėjus duoti FORZA10 INTESTINAL COLON 1 FAZĖ  viduriavimas praėjo stulbinamai greitai – jau sekančią dieną liovėsi, o po poros dienų tuštinimasis visiškai normalizavosi. Dabar nuolat maitiname INTESTINAL COLON 2 FAZĖ  ėdalu. Augintiniai tapo žvalesni, jaučiasi geriau, tad drąsiai rekomenduoju susidūrusiems su panašiomis problemomis !

VETA Klinikos vet. gydytojo Dariaus Jazgevičiaus komentaras:

FORZA10 INTESTINAL COLON 1 FAZĖ esantis didelis maistinių skaidulų kiekis (21%) ir idealus tirpios* ir netirpios** ląstelienos santykis padeda stabdyti viduriavimą, suformuoti išmatas (jų apimtis padidėja). Elektrolitai atstato mikro ir makro elemntų balansą, tad ėdalas veiksmingai atkuria normalią žarnyno funkciją.  Aukštos kokybės baltymai, kuriuose nėra toksiškų cheminių ir farmakologinių teršalų, tad produktas pagerina natūralius virškinimo trakto gynybos mechanizmus ir bendrą šuns būklę. Gydymo kursą reiktų tęsti, o esant poreikiui ir visą gyvenimą galima naudoti  INTESTINAL COLON 2 FAZĖ ėdalą

NAUDOJIMO REKOMENDACIJOS:

  • Ūmaus viduriavimo metu ir sveikimo laikotarpiu: nuo 1 iki 2 savaičių;
  • Virškinimo sutrikimų atstatymas: nuo 3 iki 12 savaičių,
  • Lėtiniam kasos nepakankamumui - visą gyvenimą;
  • Maisto alergijos ir pašaro ingredientų bei maistinių medžiagų netoleravimo prevencija ir gydymas: nuo 3 iki 8 savaičių.
  • Maistas gali būti naudojamas visą augintinio gyvenimą. 

* Tirpi ląsteliena: susideda iš įvairių augalų pagrindu pagamintų elementų, kartu su vandeniu sudaro gelinę masę, atpalaiduojančią skrandžio sieneles, aktyvuojami mechano receptoriai, kurie perduoda smegenims apie sotumo jausmą, padidina žarnyno turinio klampumą, todėl sulėtina evakuaciją.

**Netirpi ląsteliena: susideda iš polisacharidų, tokių kaip celiuliozė ir ligninas, absorbuoja toksinus, didelį kiekį vandens (tai ypač svarbu viduriavimo atveju), padeda išvalyti žarnyną. Dėl šių savybių išmatų masė padidėja, todėl paspartėja žarnyno tranzitas. Apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, todėl būna daugiau išmatų, jos yra didesnės apimties ir minkštesnės.

 

Senesni įrašai
Naujausi įrašai
Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar